Wil je een investering doen om je bedrijf te laten groeien, maar mis je de financiële ruimte daarvoor? Swishfund helpt je graag je kansen te pakken. Deze zakelijke kredietverstrekker is opgericht door ondernemers die collega-ondernemers graag een stapje hogerop helpen. Bij Swishfund kun je een zakelijke financiering aanvragen met een maximale looptijd van 1 jaar. Een zakelijke lening aanvragen doe je bij Swishfund al binnen 10 minuten. Je hoeft geen uitgebreide formulieren in te vullen of lang te wachten. Je bedrijfsgegevens zijn de basis voor een kredietanalyse en de hoogte van het leenbedrag. Zodra je aanvraag is goedgekeurd, kun je al binnen 24 uur over het zakelijke geld beschikken.

Kom je in aanmerking bij Swishfund?

Swishfund financieringenOm een zakelijke lening aan te vragen bij Swishfund hoef je geen businessplan te overleggen en maakt een BKR-registratie geen verschil. Alleen de zakelijke cijfers van het afgelopen jaar worden meegenomen in de beoordeling. Als je een jaaromzet van minimaal € 50.000 hebt en tenminste 1 jaar actief bent als ondernemer kun je een zakelijke lening aanvragen. Voorwaarde is dat je een geregistreerd bent bij de Kamer van Koophandel en dat je een zakelijke bankrekening hebt. Op de website kun je via een eenvoudige calculator snel een berekening laten maken. Voer het bedrag en de gewenste looptijd in en je ziet direct het totaalbedrag en het gemiddelde bedrag wat je per dag terugbetaalt.

Gemakkelijk aanvragen

Swishfund denkt mee met jou als ondernemer. Het aanvragen van een zakelijke lening verloopt daarom snel en soepel. Het hele aanvraagproces duurt nog geen 10 minuten en doe je helemaal online. Na je aanvraag ontvang je meestal binnen 48 uur al een voorstel. Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend. De medewerkers bespreken graag de mogelijkheden met je. Je kunt een zakelijk krediet aanvragen vanaf € 3.000 tot maximaal € 250.000. De looptijden zijn afhankelijk van je situatie 3, 6 of 12 maanden.

Huidige prestaties

Voor de beoordeling van je aanvraag van een zakelijke lening hoef je geen ingewikkelde stukken te overleggen. Het enige wat van belang is zijn de huidige bedrijfsprestaties. Je stuurt een digitaal transactie overzicht van je zakelijke bankrekening op. Op basis van die gegevens kan er een voorspelling worden gedaan hoe je onderneming zich de komende tijd zal gaan ontwikkelen. Met behulp van die kennis kan je aanvraag vlot worden beoordeeld en krijg je ook al snel antwoord. Je weet dan ook meteen hoeveel je maximaal kunt lenen.

Snelle toegang tot je zakelijke geld

Als de beoordeling van je krediet positief is, heb je binnen 24 uur het geld op je rekening. Zo kun je je investeringsplannen direct uit gaan voeren. Het grote voordeel van het aanvragen van een zakelijk krediet bij Swishfund is dat het snel gaat en dat je na goedkeuring vrijwel direct over het geleende bedrag kunt beschikken. Je hoeft geen ingewikkelde procedures te volgen of een eindeloze stroom gegevens aan te leveren. Op basis van de cashflow van het afgelopen jaar heb je binnen een mum van tijd een zakelijke lening afgesloten.

Ongemerkt terugbetalen

De terugbetaling gaat volledig automatisch en gebeurt op basis van een omzetpercentage. Er zijn meerdere mogelijkheden om terug te betalen. Je kunt kiezen voor een dagelijkse of wekelijkse incasso of de terugbetaling doen met je PIN-apparaat. Het voordeel is dat er rekening gehouden wordt met seizoenspatronen, zodat de terugbetaling daarin meebeweegt. Omdat de terugbetaling automatisch gaat, merk je er weinig van en loop je nooit het risico dat je een betalingstermijn mist. Aan het einde van de looptijd is je lening volledig afgelost en heb je geen restschuld meer.

Wat kost het?

Een zakelijke lening van Swishfund is volledig afgestemd op jouw onderneming. De hoogte van het leenbedrag en de premie worden berekend op basis van jouw gegevens van het afgelopen jaar. Maar met welke kosten moet je dan rekening houden? Voor het aanvragen van een zakelijke lening bij Swishfund en eventueel financieel advies worden geen kosten berekend. Bij het afsluiten van de zakelijke lening betaal je gemiddeld 2% afsluitkosten. De premie wordt berekend op basis van het leenbedrag en de risico inschatting die wordt gemaakt voor jouw onderneming.

Waarom kiezen voor Swishfund?

Swishfund kijkt met de ogen van een ondernemer en niet met die van een bank. Ze begrijpen het volledig als jij investeringen wilt doen, die je bedrijf een boost geven en helpen daar graag aan mee. Daarnaast weet Swishfund als geen ander dat jij niet op langlopende verplichtingen zit te wachten en verstrekken ze daarom uitsluitend kortlopende leningen aan ondernemers die op korte termijn meer financiële ruimte nodig hebben. Bovendien gaat de aanvraag eenvoudig en snel en verloopt de terugbetaling automatisch.