New10 pakt zakelijk financieren aan op een nieuwe manier en streeft daarmee naar het beste resultaat. Vandaar de naam New10, de nieuwe tien. New10 maakt het aanvragen van een zakelijke financiering simpel en snel. Door middel van geautomatiseerde taken wordt data opgehaald uit systemen als de Kamer van Koophandel. Dat scheelt jou veel uitzoekwerk en documenten die je moet aanleveren. Je krijgt een duidelijke uitleg over de kenmerken, kosten en risico’s van je financiering en hoort ook waarom je aanvraag eventueel afgewezen wordt. Omdat je als ondernemer geen tijd te verliezen hebt, belooft New10 dat je al binnen 15 minuten weet of je een financiering kunt krijgen.

Wat is New10?

New10 2New10 is een initiatief van ABN AMRO en heeft de financiële expertise van een bank en de flexibiliteit van een startup samengevoegd. Hun doel is om ondernemers die snel zakelijk geld nodig hebben, zoveel mogelijk tegemoet te komen. Het aanvragen van een financiering verloopt daarom geheel digitaal en gaat vlug en gemakkelijk. Daarnaast ben je vanwege de kennis van de bank zeker van een veilig en betrouwbaar proces van je zakelijke financiering. Omdat ABN AMRO de funding verleent, profiteer je bij New10 bovendien van een gunstig rentepercentage. Daarom is New10 een solide oplossing als je graag een zakelijke financiering wilt aanvragen.

Snel duidelijkheid

Wachten op zakelijk geld terwijl je door wilt gaan met gaan met de uitvoering van je plannen, is niet fijn. New10 pakt het daarom anders aan. Als je een financiering aanvraagt, weet je al binnen 15 minuten of je in aanmerking komt en met welke rente en voorwaarden je rekening moet houden. Zodra je dossier compleet is, kun je binnen 24 uur een positieve beoordeling verwachten. Je krijgt duidelijke en overzichtelijke contracten om te ondertekenen. Zodra je dat gedaan hebt, is je financiering rond en kun je al na 1 werkdag over je zakelijke geld beschikken. Je kunt kiezen voor een zakelijk krediet of een zakelijke lening.

Zakelijk krediet via New10

Een zakelijk krediet biedt je flexibiliteit. Je neemt er het geld uit op dat je nodig hebt tot een vaste limiet. Bovendien kun je aflossen en opnemen op momenten dat jij dat wilt. Maandelijks betaal je vaste servicekosten. Je betaalt daarnaast alleen rente over het bedrag dat je hebt opgenomen. Een zakelijk krediet is een prima oplossing als je tijdelijk behoefte hebt aan extra zakelijk geld, bijvoorbeeld om debiteuren mee te overbruggen of je voorraad aan te vullen. Bovendien kun je met je zakelijke betaalrekening bij je eigen bank blijven.

Hoe werkt een zakelijk krediet?

New10 biedt kredieten aan van € 5.000 tot € 250.000. Hoe hoog je limiet mag zijn, wordt bepaald door je omzet en de bedrijfsresultaten. Uit het krediet kun je steeds bedragen opnemen. Je betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag tegen een gunstig rentetarief tussen 5 % en 8,9 %, afhankelijk van je kredietwaardigheid. Het krediet heeft een looptijd van 1 jaar. Per jaar wordt je verlenging opnieuw beoordeeld op basis van je bedrijfsresultaten. Bij behoefte aan extra financiën kun je elk moment gemakkelijk een opname doen uit je zakelijk krediet.

Zakelijke lening bij New10

Een zakelijke lening wordt gebruikt om een investering in je bedrijf te doen en werkt anders dan een zakelijk krediet. Het geleende bedrag komt in één keer op je rekening. Zo kun je direct een grote aanschaf doen, een verbouwing uitvoeren of extra personeel aannemen. De bedragen die je maandelijks terugbetaalt, kun je niet opnieuw opnemen en aan het einde van de looptijd heb je je lening volledig afgelost. Een zakelijke lening is vooral geschikt als je eenmalig een grote uitgave wilt doen om je bedrijf een stap verder te brengen.

Hoe werkt een zakelijke lening?

Je kunt bij New10 een zakelijke lening aanvragen van € 5.000 tot € 1.000.000. Om het maximum leenbedrag vast te stellen wordt gekeken hoe gezond je bedrijf is. Het rentepercentage is tussen 3 % en 9 % per jaar. Dit percentage wordt bepaald op basis van je risicoprofiel en hoe je bedrijfsresultaten zijn. De looptijd van de zakelijke lening varieert van minimaal 3 maanden tot maximaal 5 jaar. Aan het einde van de looptijd is het geleende bedrag helemaal afgelost.

Vervroegd aflossen

Het kan zomaar gebeuren dat de zaken goed gaan en je extra financiële ruimte krijgt. Je kunt dan extra aflossen van je geleende bedrag. New10 is daar zeker een voorstander van. Je kunt altijd extra aflossen en betaalt daar geen kosten voor. De extra aflossing gebeurt altijd op jouw verzoek via een incasso, zodat je zelf geen geld hoeft over te maken. Door een extra aflossing betaal je je lening sneller af en heb je geen betalingsverplichtingen meer.