Als ondernemer kun je opeens extra financiële middelen nodig hebben. Je wilt bijvoorbeeld een nieuwe collectie in je winkel zetten, verouderde apparatuur vervangen of je bedrijfspand verbouwen. Om je plannen te realiseren heb je op korte termijn zakelijk geld nodig. Bij de bank kun je in veel gevallen niet terecht voor een zakelijke lening. Daarom helpt KredietVooruit ondernemers in het MKB een stapje verder door het aanvragen van een financiering zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zonder lastige voorwaarden en kleine lettertjes.

Hoe werkt KredietVooruit?

KredietVooruit KredietenDe werkwijze van KredietVooruit is eenvoudig en snel. Geen papierwerk of uitgebreid overleg, maar een korte aanvraag, snelle beoordeling en vrijwel direct kunnen beschikken over het geld. Je kunt een financiering aanvragen bij KredietVooruit als je bedrijf langer dan een jaar actief is en een omzet heeft van minimaal € 50.000. Er kan een lening verstrekt worden van € 3.000 tot 250.000. Dit is een kortlopend krediet met een looptijd van 3 of 6 maanden. De hoogte van het bedrag en de looptijd worden afgestemd op je persoonlijke situatie als ondernemer.

Hoe vraag je een krediet aan?

Een kredietaanvraag bij KredietVooruit verloopt online snel en eenvoudig. Je maakt een account aan op de website en vult je gegevens in. Je aanvraag wordt vervolgens in behandeling genomen. Hierbij wordt alleen gekeken naar je huidige bedrijfsprestaties. Binnen 24 uur hoor je al of je aanvraag positief is beoordeeld. Vervolgens kun je meestal binnen een dag beschikken over het geleende bedrag. De terugbetaling verloopt flexibel en automatisch, zodat je nergens naar hoeft om te kijken en je plannen kunt realiseren zonder je zorgen te hoeven maken om geld.

Hoe verloopt de terugbetaling?

Het aflossen van je krediet doe je eenvoudig via je PIN-apparaat. Heb je dat niet, dan gebeurt het via een dagelijkse incasso. Het terugbetalen gaat automatisch een is gebaseerd op een vast percentage van je omzet. Er wordt rekening gehouden met de dagelijkse verschillen. Als je een dag meer omzet draait dan gemiddeld, los je dus sneller af, zowel via je PIN-apparaat als via de dagelijkse incasso. Vijf dagen per week wordt er een incassering gedaan, die volledig automatisch verloopt. Je hoeft dus nooit bang te zijn dat je een betalingstermijn mist.

Waarom vraag je een financiering aan bij KredietVooruit?

Er zijn verschillende redenen waarom je een zakelijk krediet aan kunt vragen. Je kunt het geld gebruiken voor alle zakelijke doelen of investeringen, die je bedrijf helpen te groeien. Investeren in een nieuwe vestiging bijvoorbeeld, of de aanschaf van een werkbus voor je klusbedrijf. Maar ook het opzetten van een marketingcampagne om je product te promoten of het organiseren van een evenement kunnen zaken zijn waar je een financiering voor aanvraagt. Een financiering van KredietVooruit helpt je nieuwe kansen optimaal te benutten.

Wat zijn de voordelen?

Het aanvragen van een krediet bij KredietVooruit is kosteloos en geheel vrijblijvend. Je krijgt een voorstel dat helemaal is afgestemd op jouw situatie en je zit nergens aan vast. Binnen 24 uur wordt er een beslissing genomen en weet je of jij in aanmerking komt voor een krediet om je bedrijf naar een hoger plan te tillen. Daarbij wordt alleen gekeken naar de bedrijfsprestaties van dit moment en hoef je niet aan allerlei voorwaarden te voldoen. Je lost automatisch en flexibel af op basis van binnenkomende betalingen. Dit gebeurt dagelijks, zodat je er nauwelijks iets van merkt.

Wat is KredietVooruit?

KredietVooruit valt onder Swishfund, een financiële dienstverlener, die opgericht is door ondernemers. Vanwege hun eigen ervaringen, weten zij als geen ander dat ondernemers soms behoefte kunnen hebben aan extra financiën om plannen en ideeën te kunnen uitvoeren. En dan het liefst zonder lange wachttijden of een boel papierwerk. Door je kredietaanvraag te beoordelen op de huidige bedrijfsprestaties, kan een inschatting gemaakt worden van de toekomstige pinbetalingen. Op basis daarvan kunnen kortlopende kredieten worden verstrekt. Ook zonder PIN-apparaat kan er gekeken worden naar de transacties en worden deze als uitgangspunt voor de dagelijkse incasso gebruikt.

Persoonlijk contact

KredietVooruit helpt jou als ondernemer graag een stapje verder. Om snel een financiering aan te vragen, kun je het beste gebruik maken van een online aanvraag via de website. Als je de gevraagde gegevens direct aanlevert, kan je aanvraag snel worden behandeld en heb je al binnen een dag duidelijkheid over je krediet. Als je meer wilt weten over de mogelijkheden, kun je altijd op werkdagen even bellen of via email contact opnemen. De deskundige medewerkers geven je graag advies over de financiering die het beste bij je past.