Invoicefinance wil ondernemers helpen bij het realiseren van hun plannen. Omdat deze financiële dienstverlener gevormd wordt door ondernemers, is het aanvragen van een zakelijk krediet zo snel en gemakkelijk mogelijk gemaakt. Dus vind je hier geen ingewikkelde voorwaarden, maar snelheid, service en flexibiliteit. In 2 minuten vraag je een zakelijk krediet aan en binnen 24 uur is alles geregeld. Zodat je zonder zorgen verder kunt ondernemen. Je kunt het hele proces online doorlopen, maar persoonlijk contact is ook mogelijk. De medewerkers beantwoorden graag telefonisch al je vragen.

Welke voorwaarden stelt Invoicefinance voor het aanvragen van een zakelijk krediet?

InvoicefinanceInvoiceFinance stelt minimale voorwaarden voor het aanvragen van een krediet. Je bedrijf moet minstens 6 maanden ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel en beschikken over een zakelijke bankrekening met bewijs van een jaaromzet van circa € 100.000. Daarnaast wordt er krediet toegekend op basis van je debiteuren. Het enige wat je hoeft te doen is de bankafschriften van de laatste 6 maanden uploaden. Binnen 24 uur weet je waar je aan toe bent en kun je gebruik maken van je zakelijk krediet.

Welke informatie is er nodig?

Als je een krediet tot € 100.000 wilt aanvragen, hoef je alleen de bankafschriften van de laatste 6 maanden te uploaden. Op basis van deze informatie, kan InvoiceFinance beoordelen of je bedrijf kredietwaardig is en of je aanvraag positief beantwoord wordt. Als je een hogere limiet wilt, is er aanvullende informatie nodig. Je dient dan ook je jaarcijfers en debiteuren- en crediteurenlijst aan te leveren. Deze gegevens zijn van belang om te bepalen of een hoge limiet aan je bedrijf toegekend kan worden zonder risico’s.

Hoe hoog mag de limiet zijn?

Dat hangt af van de financiële situatie van je onderneming en je risicoprofiel. Bij InvoiceFinance kun je kredieten aanvragen van € 10.000 tot € 2.000.000. Wil je weten wat de kredietruimte voor jouw onderneming is, kun je ervan uitgaan dat dit 1 tot 1,5 keer je gemiddelde maandomzet is. Het krediet wordt afgegeven op basis van je bankafschriften en eventueel je jaarcijfers en debiteuren. Je krediet zal dus altijd helemaal afgestemd zijn op je huidige bedrijfsprestaties.

Wat zijn de kosten van een zakelijk krediet?

InvoiceFinance is transparant als het gaat over de kosten. Bij het afsluiten van een krediet, krijg je een persoonlijk account waarin bij elke opname precies wordt aangegeven wat de kosten ervan zijn. Die kosten zijn afhankelijk van je bedrijf en je kredietruimte. Bij elke opname die je uit je zakelijk krediet doet, betaal je 2 % opnamekosten over het bedrag dat je opneemt. Elke maand betaal je rente over je uitstaande saldo. De percentages daarvan liggen tussen de 0,5 % en 2,1 %.

Hoe betaal je terug?

De bedragen die je opneemt uit je zakelijk krediet, moet je terugbetalen. Dit gebeurt op een overzichtelijke manier. De terugbetaling vindt plaats in wekelijkse termijnen in een tijd van ongeveer 6 maanden. Je geeft InvoiceFinance hiervoor een machtiging, zodat er een automatische incasso kan plaatsvinden. Voordeel is dat je nooit een betalingstermijn mist. Je kunt altijd in je persoonlijke account zien wanneer de volgende afschrijving plaatsvindt. Als je eerder wilt aflossen, is dat altijd mogelijk en boetevrij.

Ook mogelijk: factoring

Een andere vorm van krediet is factoring. Bij factoring heb je doorlopend toegang tot werkkapitaal van € 10.000 tot € 2 miljoen, omdat je facturen direct uitbetaald worden. Ideaal voor bedrijven in het MKB. Bij de traditionele vorm van factoring wordt je debiteurenbeheer geheel overgenomen en heb je nergens meer omkijken naar. Het nadeel daarvan is dat je geen inzicht meer hebt, en de relatie met je klant buiten beeld raakt.

Gelukkig is er ook een andere manier. Bij moderne factoring wordt de factuur geheel buiten beschouwing gelaten en kun je direct geld opnemen. Via innovatieve technologie zorgt InvoiceFinance ervoor dat je over werkkapitaal kunt beschikken zonder je facturatie uit te besteden. Zodat je kunt blijven bouwen aan een goede relatie met je klant.

Wat InvoiceFinance belooft en waarmaakt

Je krijgt de allerbeste service die er is en leent op een verantwoorde en veilige manier geld. Als je persoonlijk contact wilt, kun je altijd bellen. Indien nodig wordt je teruggebeld of krijg je een persoonlijke email. Op een directe, maar vriendelijke manier wordt je uitgelegd wat je mogelijkheden zijn en wat het beste krediet is voor jouw bedrijfssituatie. Het gaat er immers om dat je op een goede en verantwoorde manier je plannen kunt realiseren en je bedrijf kunt laten groeien. Ondernemers voor ondernemers. Dat is het doel en de werkwijze van InvoiceFinance.