Als ondernemer in het MKB heb je soms extra financiële ruimte nodig. Bijvoorbeeld als je een investering wilt doen of debiteuren moet overbruggen. BridgeFund kan je hierbij helpen. Dankzij BridgeFund is het mogelijk om snel over zakelijk geld te beschikken. Je kunt dus direct plannen maken voor de verbouwing van je bedrijfspand, de aanschaf van nieuwe machines of een ander zakelijk doel. Het aanvragen van een zakelijke lening kan lastig en tijdrovend lijken. Bij BridgeFund is dat helemaal niet aan de orde. Je vraagt al binnen 5 minuten een zakelijke lening aan. Op basis van je bankgegevens wordt je aanvraag snel beoordeeld, zodat je vaak al binnen 24 uur over het geld kan beschikken.

Flexibel werkkapitaal voor het MKB

BridgeFund LeningenBridgeFund helpt ondernemers in het MKB snel en eenvoudig online aan een zakelijke lening. Zonder tussenkomst van een bank. Als je bedrijf langer dan 1 jaar bestaat en het laatste jaar een omzet had van minimaal € 75.000, neemt BridgeFund je aanvraag graag in behandeling. Je hoeft geen jaarcijfers of businessplan te overleggen. Je bankgegevens zijn voldoende basis om je aanvraag te kunnen beoordelen. Je kunt maximaal € 250.000 zakelijk geld lenen tegen een rente vanaf 1,5%.

Voordelen van een zakelijke lening bij BridgeFund

Je kunt geheel vrijblijvend een aanvraag naar een zakelijke lening doen. Dat is online binnen een paar minuten gebeurd en je weet al snel of je aanvraag positief wordt beoordeeld. Een kredietbeslissing wordt namelijk al binnen 6 uren genomen. Maak je ook geen zorgen om eindeloze contracten met veel kleine lettertjes. De overeenkomst die je krijgt is maar 3 pagina’s lang en heel overzichtelijk. Van het aflossen merk je nauwelijks iets. Elke werkdag betaal je een laag bedrag aan aflossing en rente, zodat je er weinig van voelt. En heb je meer inkomsten? Dan kun je de lening boetevrij aflossen.

Wat kost een zakelijke lening bij BridgeFund?

De handige lening calculator op de website van BridgeFund maakt snel een berekening voor je. Je voert hier het gewenste leenbedrag in en de looptijd van de lening. De calculator laat direct zien wat de hoofdsom en rente zijn, hoeveel je totaal terug moet betalen en hoeveel rente en aflossing je per dag betaalt. Het aanvragen, afsluiten en extra aflossen is allemaal kosteloos. Per maand betaal je 1% rente. Daarbij komt nog een premieopslag van 0,5% – 2,5% per maand, afhankelijk van de prestatie indicatoren van je bedrijf. Een online aanvraag geeft je hierover snel uitsluitsel.

BridgeFund als schakel

BridgeFund legt de verbinding tussen zakelijke investeerders en MKB-ers die een zakelijke lening willen afsluiten. Het aanvragen van zo’n zakelijke lening doe je binnen een paar minuten via een geautomatiseerd proces. Je vult je bedrijfsgegevens in en stuurt je omzet gegevens digitaal toe. Binnen 6 uur wordt je aanvraag beoordeeld en hoor je of je zakelijke lening wordt toegekend. Zodra je aanvraag is goedgekeurd kan je al snel over het geld beschikken.

Wat is nodig om een zakelijke lening aan te vragen bij BridgeFund?

Als voorwaarde wordt gesteld dat je bedrijf minimaal 12 maanden actief is en dat je een zakelijke bankrekening hebt met een omzet van minimaal € 6.000 per maand. Dit moet je aan kunnen tonen door bijvoorbeeld facturen, online omzet of pinomzet. Op basis daarvan kijkt Bridgefund of je in aanmerking komt voor een zakelijke lening en hoe hoog het leenbedrag mag zijn. Als je aan de voorwaarden voldoet, wordt je aanvraag positief beoordeeld en kun je al snel beschikken over je zakelijke geld.

Om je aanvraag zo snel mogelijk te laten verlopen, is het belangrijk dat je de gevraagde gegevens direct toestuurt. Vanuit online bankieren kun je gemakkelijke een MT940 bestand downloaden van je zakelijke rekeningen. Deze gegevens helpen om de maximale hoogte van het leenbedrag vast te stellen. Eventueel wordt er gevraagd nog wat aanvullende gegevens aan te leveren. Als de beoordeling soepel verloopt en er niets tegenzit, kan een zakelijke lening binnen 24 uur mogelijk zijn. In het uiterste geval moet je rekening houden met maximaal 3 werkdagen.

Gemakkelijk aflossen

Het terugbetalen van de lening gaat bijna ongemerkt. Door middel van een incasso op je zakelijke rekening wordt er elke dag een klein bedrag aan rente en aflossing afgeschreven. Aan het einde van de looptijd ben je weer helemaal schuldenvrij. En als de zaken goed gaan en je de mogelijkheid hebt om extra af te lossen, is dat altijd mogelijk. Over extra aflossing worden geen kosten berekend. Het helpt je om je lening sneller af te betalen en eerder schuldenvrij te zijn.

BridgeFund helpt je groeien

Je vraagt een zakelijke lening aan met een doel. Natuurlijk wil je dan ook graag weten wat de investering die je doet, je gaat opleveren. Daarom heeft BridgeFund een ROI calculator op de site staan. Zo weet je meteen of de investering die je wilt doen, de moeite waard is. Je kiest een bestedingsdoel (machines, voorraad of marketing) en vult de velden van de calculator in. Deze laat vervolgens direct zien wat je totale investering is en hoeveel winst je daarmee maakt.