Om het aanvragen van een zakelijke lening zo gemakkelijk mogelijk te maken, vraagt B2 BusinessLening zo min mogelijk tijd en energie van je. Binnen 5 minuten vraag je een financiering aan zonder papierwerk en zonder aanvraagkosten. Gewoon vanachter je eigen computer op ieder moment van de dag. Als ondernemer zijn er genoeg andere dingen die je aandacht vragen. Die investering waar je het geld voor wilt gebruiken bijvoorbeeld, waardoor je nieuwe kansen kunt benutten en je bedrijf kunt laten groeien.

Voor wie is B2 Businesslening?

B2 BusinessleningOm een zakelijke lening aan te kunnen vragen bij B2 BusinessLening, voldoe je aan een aantal voorwaarden. Je bedrijf bestaat langer dan 12 maanden en heeft een omzet van meer dan € 75.000 per jaar. Als eigenaar van je bedrijf woon je in Nederland en is er een vast, zakelijk bankrekeningnummer. Daarnaast heeft je onderneming een fysieke locatie en adres. B2 BusinessLening verstrekt werkkapitaal aan bedrijven in het MKB en de kleinzakelijke markt. Je kunt een bedrag lenen met een hoogte tussen € 2.000 en € 100.000 met een looptijd tot 18 maanden.

Hoe vraag je een zakelijke lening aan?

De aanvraag van je lening verloopt volledig online en kost daarom maar weinig tijd. B2 Business heeft een snel en gemakkelijk aanvraagformulier ontwikkeld, waardoor het gehele aanvraagproces maar 5 minuten in beslag neemt. Na het invullen van je persoonlijke gegevens en de gevraagde informatie over je bedrijf, kun je je bedrijfsgegevens veilig online koppelen en ontvang je een automatische online review. Zo kan je bedrijf direct beoordeeld worden op kredietwaardigheid. Binnen 1 werkdag hoor je al of je aanvraag is goedgekeurd, waarna de uitbetaling al de volgende dag plaatsvindt. Dat is nog eens snel schakelen.

Welke informatie is er nodig voor de aanvraag?

Naast je KvK-nummer en BSN-nummer wordt gevraagd naar een geldig Nederlands ID-bewijs of paspoort. Ook dien je een foto van je ID-bewijs en een foto van jezelf met je ID-bewijs aan te leveren. Om te zien hoe je bedrijf er financieel voor staat, is er een afschrift waaruit je huidige omzet blijkt nodig. Dit lever je gemakkelijk aan via je online bankrekeningnummer. Op basis van je cashflow wordt bepaald of je in aanmerking komt voor een zakelijke lening. Verdere gegevens zijn dus niet nodig.

Hoe los je de lening af?

Aflossen gaat overzichtelijk een eenvoudig. Elke maand betaal je een vast termijnbedrag, waardoor de lening aan het einde van de looptijd volledig is afgelost en je weer een schone lei hebt. Als de zaken goed gaan en je meer wilt aflossen, is dat altijd mogelijk. Je kunt de lening op ieder moment eerder terugbetalen zonder een boete te krijgen. Zo zijn er nooit extra kosten en betaal je alleen de actieve looptijd van je financiering.

Wat zijn de kosten?

Het aanvragen van een lening en het bijbehorende aanbod, is bij B2 BusinessLening geheel kosteloos. Er is ook geen onderpand nodig, omdat alleen gekeken wordt naar de cashflow van je bedrijf. Bij het afsluiten van een lening betaal je eenmalig transactiekosten van 2,95 % over het geleende bedrag. Iedere maand betaal je een deel aan aflossing en een deel aan rente. Het gemiddelde maandelijkse rentepercentage is 2,9 % van het leenbedrag en wordt bepaald door de kredietwaardigheid van je onderneming. Hoe gezonder je bedrijf, hoe lager de berekende rente zal zijn.

Waarvoor is een zakelijke lening van B2 BusinessLening bestemd?

Een zakelijke lening kun je voor veel dingen gebruiken. Meestal wordt het geld ingezet om een grote investering mee te doen. Hierbij kun je denken aan de aanschaf van nieuwe apparaten of systemen, het aantrekken van nieuwe medewerkers of de uitbreiding van je bedrijfspand. Je kunt er plannen mee realiseren die je onderneming verder helpen en ervoor zorgen dat je meer winst gaat maken. Omdat je daarvoor meestal zelf onvoldoende middelen hebt, is een zakelijke lening een prima oplossing.

Voordelen van een zakelijke lening bij B2 BusinessLening

Het aanvragen van een zakelijke lening bij B2 BusinessLening gaat sneller en gemakkelijker dan het aanvragen van een financiering bij een bank. Je doet het online op ieder moment van de dag en hoeft geen papieren op te sturen. Er zijn geen verborgen kosten en er is geen onderpand of verzekering nodig. Ook een kredietregistratie is niet aan de orde. De beoordeling van je aanvraag gebeurt op basis van je huidige bedrijfsprestaties, dus je cashflow is het enige dat belangrijk is. Je betaalt iedere maand een vast bedrag aflossing en rente, waardoor je aan het einde van de looptijd je lening volledig hebt afgelost.