Ziggo zakelijk gaat voor supersnelheid én biedt je een gratis proefperiode tot 3 maanden. Zo kun je uitproberen of hun snelle internet en sterke wifi volledig aan je wensen voldoen. Ziggo is trots op hun behaalde Tweakers award 18/19, die ze verdienden als winnende internetprovider van Nederland en doet er dan ook alles aan hun naam hoog te houden. De website geeft een goed overzicht van de mogelijkheden die je als ondernemer hebt. Ook de goede service wordt benadrukt, zodat je uitstekend geholpen wordt met al je vragen over zakelijk internet.

Ziggo zakelijk – Drie pakketten

Ziggo zakelijk internet

Ondernemers hebben verschillende eisen als het gaat om internetgebruik. Die hangt af van het soort bedrijf dat je hebt en het aantal internetgebruikers. Als ondernemer kun je bij Ziggo zakelijk kiezen uit drie pakketten, waarvan het Complete pakket het meest populair is. Wil je een pakket op maat, dan is dat ook mogelijk. Je kunt het zo samenstellen dat het geheel aan je wensen voldoet. Er zijn allerlei aanvullende producten beschikbaar. De drie bestaande pakketten bieden verschillende snelheden en services.

Ziggo Start

Bij dit pakket kun je met maximaal 5 apparaten online zijn. Het is geschikt voor beperkt internetgebruik, waarbij weinig gelijktijdig gebruik wordt gemaakt van devices. De snelheid is 60/10 Mbit/s en je krijgt er gratis 1 licentie voor internetbeveiliging bij. De eerste 2 maanden zijn een gratis proefperiode. Daarna zijn de maandelijkse kosten € 39,- per maand. Prima voor kleine of startende bedrijven, die niet al te hoge eisen aan hun internetgebruik stellen.

Ziggo Complete

Dit is het meest aangevraagde zakelijke pakket van Ziggo zakelijk internet. De snelheid is 300/40 Mbit/s, wat wordt voor een hogere uploadsnelheid voor cloudapplicaties. Middelgrote bestanden, waaronder beeldbestanden, gaan snel en soepel met deze verbinding. Verder krijg je 3 licenties voor gratis internetbeveiliging. Je kunt 5 tot 50 apparaten tegelijk online gebruiken. De eerste 3 maanden zijn gratis, daarna betaal je maandelijks € 46,50.

Ziggo Max

Dit uitgebreide pakket zorgt ervoor dat je veel devices tegelijk kunt gebruiken zonder daarbij snelheid in te leveren. Ook zware online applicaties, zoals Office 365 kunnen moeiteoos worden gebruikt. Dit abonnement maakt het mogelijk grote bestanden te versturen en Netflix en Youtube te streamen. De eerste 3 maanden zijn gratis, daarna betaal je € 65,- per maand aan abonnementskosten. Voor ondernemers die veel medewerkers online aan het werk hebben en zware processen draaiend moeten houden, is dit een goed pakket.

Ziggo Pro als extra

Als je nog meer snelheid en service wilt, kun je voor Ziggo zakelijk Pro kiezen, een aanvullend pakket. Als extra krijg je hier een professioneel modem bij dat stabiel internet garandeert. Ook kun je een VoIP-centrale of professionele Wifi laten aansluiten. Pro biedt je 5 vaste IP-adressen, die de veiligheid van je internetgebruik vergroten en kans op hacken klein maken. Verder profiteer je van uiterst goede service, de beschikbaarheidsgarantie is zelfs 99,9%. Je wordt altijd binnen 4 uur geholpen en een storing zal nooit langer duren dan 16 uur. Er zijn meerdere Pro producten die je kunt toevoegen aan je abonnement. Pro is de eerste 3 maanden gratis, daarna betaal je € 54,- per maand extra, bovenop je abonnementskosten.

Ziggo zakelijk pakket op maat

Je kunt je pakket geheel naar eigen wensen samenstellen, eventueel in combinatie met vaste zakelijke telefonie. Dit laatste is heel flexibel en ook maandelijks weer op te zeggen. Het is mogelijk verschillende services en producten aan je abonnement toe te voegen, zodat je een pakket op maat hebt dat voldoet aan de behoeften van jouw onderneming. Ziggo heeft een handige overstapservice, zodat je zelf je contract niet hoeft op te zeggen en niet offline zult zijn. Achter de schermen wordt alles voor je geregeld.

Grootzakelijk internet bij Ziggo

Voor grotere bedrijven en instellingen heeft Ziggo grootzakelijk internet. Hierbij kun je denken aan ziekenhuizen, bungalowparken of opleidingsinstituten. Betrouwbaar en snel internet is daar onmisbaar. Ziggo biedt daarom de mogelijkheid om toegang te krijgen tot het glasvezelnetwerk, dat snel en stabiel is. Bovendien is glasvezel symmetrisch, zodat uploaden en downloaden even snel gaan. Je kunt als grootzakelijk ondernemer kiezen voor corporate internet. De beschikbaarheid hiervan is 99,9% op jaarbasis. Je profiteert van maximale bandbreedte en het Service Level Agreement is zo goed, dat je 24/7 terecht kunt.

Voordelen van grootzakelijk internet

Ziggo grootzakelijk internet garandeert je optimaal internetgebruik voor je bedrijf of intelling. Je deelt je capaciteit niet met andere gebruikers, zodat de snelheid hoog en stabiel is. Je krijgt vaste IP-adressen, waarbij zowel de oudere (IPv4) als de nieuwere (IPv6) altijd benaderbaar blijven. Ziggo zakelijk zorgt voor een sterk glasvezelnetwerk zodat je altijd aangesloten blijft en storingen tot een minimum worden beperkt. De verbinding wordt 24/7 in de gaten gehouden door Network Operations Centre. En mocht je in de toekomst meer capaciteit nodig hebben, is dat altijd mogelijk.

Sterke Wifi

Bij Ziggo zakelijk kun je ook terecht voor professionele wifi. Je wilt dat je vanuit ieder hoekje van je bedrijfspand online gewerkt kan worden. En dan het liefst via sterke en betrouwbare wifi. Ook je klanten en bezoekers zullen hiervan profiteren. Daarom biedt Ziggo zakelijk verschillende vormen van professionele wifi aan. De installatie, het onderhoud en het beheer wordt volledig verzorgd door Ziggo, zodat je daar verder geen omkijken naar hebt. De voordelen van professionele wifi zijn de hoge kwaliteit en de uitstekende service, maar ook de gescheiden netwerken voor medewerkers en gasten en uitgebreide rapportages over gebruikers, apparaten en internetverkeer. Verder is er een integratie met het kantoornetwerk mogelijk en worden software-upgrades automatisch doorgevoerd.

Bedrijfsnetwerk

Gemakkelijk bestanden delen en communiceren met je medewerkers doe je via intranet, een besloten bedrijfsnetwerk. Zeker bij een bedrijf met meerdere vestigingen is het fijn om op een veilige manier binnen het eigen netwerk te kunnen communiceren. Dit gebeurt via VPN, Virtual Private Network, een netwerk dat volledig is afgeschermd en alleen binnen de eigen organisatie functioneert. Ziggo zakelijk helpt je om netwerken van diverse vestigingen te koppelen om tot een stabiel en veilig netwerk te komen. De bandbreedte is per locatie naar wens aan te passen. Er kan gebruik gemaakt worden van glasvezel, coax en DSL-verbindingen.

Ziggo zakelijk voor elke onderneming

Of je nu een klein of groot bedrijf hebt, Ziggo zakelijk heeft altijd wel een zakelijk internetabonnement dat bij jouw wensen past. Snelheid en service zijn hierbij twee sleutelwoorden. Snelheid, omdat je behoefte hebt aan een verbinding, die soepel en snel met informatie kan omgaan, en service, omdat je zeker wilt weten dat je vragen snel worden beantwoord en storingen binnen no-time worden opgelost. Zodat jij je kunt bezighouden met wat je écht leuk vindt: ondernemen!