Ondernemen is business, die 24/7 doorgaat. Je wilt bereikbaar zijn voor je klanten en zonder haperingen aan het werk kunnen blijven. Snel en betrouwbaar internet is dus een must voor iedere ondernemer. Tele2 zorgt voor snel internet via DSL en glasvezel, zowel voor ZZP’ers als ondernemers met meer internetbehoefte. Videoconferences, grote bestanden downloaden en werken in de cloud is via zakelijk internet van Tele2 zakelijk altijd mogelijk. Je kunt geheel naar wens je eigen pakket samenstellen van de producten en diensten die je wilt afnemen, eventueel gecombineerd met telefonie.

Voordelen van Tele2 zakelijk internet

Vanwege de hoge gegarandeerde beschikbaarheid van 99,8% kun je met een gerust hart aan het werk blijven. Je internetverbinding is immers je eerste en belangrijkste lijn naar je klanten en medewerkers. Heb je al een zakelijk internetabonnement bij een andere aanbieder, kun je zonder moeilijkheden overstappen naar Tele2 zakelijk internet. Via de migratieservice wordt de overstap van A tot Z voor je geregeld en kom je niet zonder internet te zitten. Naast snel internet kan Tele2 je voorzien van diverse diensten, waaronder een veiligheidspakket dat internetten veiliger maakt.

Pin

Tele2 zakelijk internetBij een zakelijke internetaansluiting va Tele2 kunt je klanten het gemak van pinbetalingen geven. Het netwerk van Tele2 zakelijk is geschikt voor betalingen via PIN, loyaltycard, creditcard, Maestro en V-Pay. Tele2 zakelijk zorgt voor een uiterst veilige verbinding waarop je je pintransacties kunt afhandelen. Via je pinleverancier wordt de juiste apparatuur geregeld en aangesloten, zoals de pinterminal. Je bespaart op je kosten, omdat er geen kosten per transactie meer worden gerekend. Andere lijnen kun je dus opzeggen als je je pintransacties regelt via het netwer van Tele2.

Pin over IP is ook te combineren met Alarm over IP. Hiermee koppel je je alarmsysteem gemakkelijk aan een meldkamer of particuliere alarmcentrale. De communicatie met je alarmsysteem zal niet meer via een andere lijn verlopen, maar via je dataverbinding van Tele2, die daarnaast gewoon bruikbaar blijft voor al je andere internetverkeer. Alarm over IP is volledig op afstand te bedienen. Met je mobiele telefoon of tablet heb je alles onder controle en kun je de beveiliging van je bedrijfspand 24/7 monitoren.

Gemakkelijk en snel DSL regelen

Zakelijk internet via DSL realiseer je gemakkelijk in vier stappen. Je stelt zelf het pakket samen wat het beste bij je onderneming past. Een KPN-monteur zal een afspraak met je maken om de koperen DSL-lijnen aan te leggen. Is deze verbinding eenmaal tot stand gebracht, zal de eigen monteur van TELE-2 langskomen om de apparatuur aan te sluiten op het Tele2 zakelijk internet netwerk. De monteur zal je alles uitleggen en zorgt dat u direct aan de slag kunt met je razendsnelle internetverbinding.

Via een DSL internetverbinding kun je downloaden en streamen tot 100 Mbit/s. Kies je voor symmetrisch internet, dan zal het uploaden en downloaden even snel gaan. Dit is vooral erg handig als je veel grote bestanden verstuurt. Je verliest geen tijd en hebt ook geen last van vervelende haperingen. Bij Tele2 kun je je eigen SLA (Service Level Agreement) samenstellen, afgestemd op je eigen onderneming. Op die manier betaal je dus ook alleen voor de service en diensten die je daadwerkelijk afneemt.

Glasvezelnetwerk van Tele2 zakelijk

Wil je het allersnelste internet dat mogelijk is? Dan kan Tele2 zakelijk je bedrijf aansluiten op het glasvezelnetwerk. Je bent dan niet meer afhankelijk van telefoonlijn of kabel, maar stuurt en ontvangt data voortaan via het razendsnelle glasvezelnetwerk, dat internetsnelheden bereikt tot wel 1 Gb/s. Als je al een ongebruikte glasvezelaansluiting heeft op je kantoor of bedrijfspand, kan Tele2 u snel en gemakkelijk aansluiten. Ook als er nog geen aansluiting is, helpt Tele2 je dit te regelen.

Vanaf het dichtstbijzijnde aansluitpunt wordt een verbinding naar je bedrijf gemaakt. De graafwerkzaamheden worden voor je geregeld en na de realisatie volgt een uitgebreide check, zodat je direct kunt genieten van een perfect werkende verbinding. Je kunt daarnaast nog kiezen voor een brandbreedtegarantie, zodat je altijd gebruik kunt maken van de volledige bandbreedte, waarbij de kwaliteit en snelheid gegarandeerd blijven.

Bedrijfsnetwerken

Via een bedrijfsnetwerk, een IP-VPN kunnen je medewerkers altijd en overal samenwerken, op welke plek of vestiging ze zich ook bevinden. Op dit uiterst beveiligd netwerk is het mogelijk onbeperkt informatie en data uit te wisselen. Iedere medewerker heeft zo toegang tot alle gegevens en toepassingen binnen het besloten netwerk.

Midzakelijke en grootzakelijk bedrijven kunnen ook kiezen voor Ethernet Connect. Dit is een verbinding tussen twee werklocaties, die schaalbaar en kostenefficiënt is. Met deze verbinding kun je flexibel verbindingen samenvoegen voor data, spraak, video en internet. Met snelheden tot 1 Gb/s is dit een optimaal betrouwbaar en besloten netwerk tussen twee locaties. De bandbreedte is hierbij aan te passen naar behoefte. Tele2 zakelijk regelt alles voor je, van de verbinding tot het beheer. De Local Area Netwerken op al je vestigingen communiceren veilig en snel met elkaar. Daarnaast mag je een uitstekend Service Level Agreement verwachten.

Internet of Things

Omdat de ontwikkelingen zich in razend tempo opvolgen en de techniek steeds slimmer wordt, investeert Tele2 zakelijk in Internet of Things. Dit betekent onder meer dat de communicatie tussen je apparaten vanaf elke locatie te automatiseren is. Tele2 heeft zich vooral gespecialiseerd in connecting. Samen met partners die werken aan oplossingen op andere gebieden, wordt er naar de digitale mogelijkheden gekeken en worden die geïntegreerd om bedrijven te helpen efficiënter te werken. Dit zorgt ervoor dat er bespaard kan worden op kosten en dat er op basis van beschikbare gegevens beleid gemaakt kan worden. Internet of Things komt je organisatie dus ten goede.

Tele2 zakelijk internet helpt je verder

Tele2 heeft klanttevredenheid als hoogste doel. Daarom zorgt Tele2 zakelijk dat jij als ondernemer gemakkelijk en snel kunt internetten en dat op een veilige manier kunt doen. De medewerkers vertellen je graag alles over de mogelijkheden en de prijzen, die overigens niet op de website worden genoemd. Hoewel Tele2 vooral bekend staat als telefonie aanbieder, kunnen ze je ook prima zakelijk internet van goede kwaliteit leveren. Voor kleinzakelijke, MKB en grootzakelijke bedrijven is er een passende oplossing te vinden, al dan niet aangevuld met extra diensten. Daarnaast zoekt KPN de samenwerking met partners om via Internet of Things je organisatie inzicht en vooruitgang te verschaffen.