Het kiezen van een zakelijk internet pakket en het regelen van de overstap daarnaartoe, is een belangrijke beslissing die je als ondernemer neemt. Je wilt verzekerd zijn van snel en betrouwbaar internet om altijd bereikbaar te zijn en te kunnen werken. Ondernemen gaat 24/7 door en daarom is het belangrijk dat je internetverbinding dat ook doet. KPN zakelijk internet zorgt voor een optimaal netwerk voor een aantrekkelijke prijs. KPN garandeert je veilig en betrouwbaar internet tot in elke uithoek van je kantoor of bedrijfspand.

Wat is het voordeel van zakelijk internet bij KPN?

KPN zakelijkInternet is de levensader van je netwerk. Je wilt dat je klanten je snel en gemakkelijk kunnen bereiken. Daarom biedt KPN je bellen met vaste telefonie via internet (VoIP). Zo is er op elk moment een stabiele telefoonverbinding naar je bedrijf. Daarnaast voorziet KPN zakelijk je van hoge internetsnelheden tot wel 500 Mbit/s. Online werken en contact onderhouden met je klanten en collega’s gaat zonder oponthoud. Om je medewerkers en bezoekers gemakkelijk toegang tot internet te geven, komt de monteur van KPN langs om wifi te realiseren, die overal in je bedrijfspand een sterke verbinding garandeert.

Service van topniveau

KPN heeft service hoog in het vaandel staan. Veel dingen kun je zelf online regelen. Zo kun je je factuur downloaden, wijzigingen doorgeven en inloggen op je persoonlijke pagina van KPN Zakelijk. Ook bepaalde instellingen aanpassen en je internetsnelheid testen doe je op de website van KPN zakelijk. Bij vragen of problemen, zijn veel antwoorden op de servicepagina’s te vinden. Daarnaast heeft KPN Zakelijk een servicelijn, die 24/7 open is. De medewerkers zitten klaar om je van advies te voorzien en je verder te helpen. Als je je internetstoring meldt voor 17.00 uur, zorgt KPN ervoor dat je nog dezelfde dag weer online bent.

Glasvezelnetwerk

Via het betrouwbare Nederlands glasvezelnetwerk, bereik je onvoorstelbare internetsnelheden. Als er glasvezel beschikbaar is op je bedrijfsadres, wordt de verbinding gratis geleverd door KPN zakelijk internet. De internetsnelheid is altijd stabiel en symmetrisch. Dat betekent dat up- en downloaden via het glasvezelnetwerk even snel gaat. De snelheid is iedere maand aanpasbaar. Dus als je bedrijf groeit en steeds meer medewerkers gebruik maken van je zakelijke internetabonnement, kan er eenvoudig aangepast worden. Via een postcodecheck op de website van KPN ziet je of er in je buurt glasvezel beschikbaar is.

KPN is groen

KPN zakelijk heeft duurzaamheid tot ultiem doel verheven en draagt zo bij aan een betere leefomgeving voor mens en dier. Het bedrijf is klimaatneutraal, wat betekent dat hun energie uit duurzame bronnen wordt gehaald, zoals wind op zee en land en biomassa. Hiermee onderscheidt het telecombedrijf zich op een positieve wijze van collega-aanbieders. Naast de waardering voor de aandacht voor het milieu, wordt KPN gerespecteerd om de ongekende service, zeker als het gaat om het verhelpen van storingen.

KPN Kleinzakelijk

Ook als ZZP’er heeft je behoefte aan de beste telecom. Of je nu thuis werkt, op kantoor of onderweg, KPN Kleinzakelijk is perfect geschikt om snel en veilig internet te gebruiken. Je kunt het pakket desgewenst uitbreiden met vast bellen en het voordeligste mobiele abonnement. KPN zorgt dat je online kunt blijven. Bij een storing die je vóór 17.00 uur meldt, kun je er zeker van zijn dat deze die dezelfde dag nog verholpen wordt. Je hebt 24/7 toegang tot de zakelijke service. Als extra voordeel voor jou als startend ondernemer wordt er geen BKR-registratie gedaan, krijgt je een leentoestel voor niets en een btw-specificatie.

Bij KPN heeft je al voor € 35 per maand beschikking over zakelijk internet. Bij dit pakket heeft je een internetsnelheid van 50 Mbit/s, die je maandelijks kunt verhogen naar 100 Mbit/s als dat nodig is. Bovendien krijgt je gratis KPN Veilig voor twee apparaten. Dit is beveiligingssoftware, die beschermt tegen virussen en malware en zorgt dat je op een veilige manier online kunt werken. Als extra’s krijgt je gratis installatie en een check van de wifi en een wifi-modem. Je kunt 24/7 terecht bij de Zakelijke Helpdesk van KPN.

KPN EEN MKB

Heb je een grotere onderneming met 1 tot 150 medewerkers, dan zal je internetbehoefte ook groter zijn. In dat geval kies je voor KPN EEN MKB. Hierbij krijgt je een vast IP-adres en een servicelevel van 99,9% uptime. Je kunt zelf een pakket samenstellen van internet eventueel in combinatie met vast en mobiel bellen. KPN Zakelijk heeft de diensten en producten beschikbaar, die het beste passen bij jouw onderneming. Het mooie aan dit contract is dat het flexibel is. Je kunt maandelijks aanpassingen maken, zelfs per medewerker.

Snel en veilig

Met een internetabonnement van KPN EEN MKB heb je razendsnel internet. Het up- en downloaden van grote bestanden kost nauwelijks tijd en het is geen enkel probleem als al je medewerkers tegelijkertijd met Office 365 werken. Daarnaast zijn al je computers, mobiele apparaten en servers optimaal beveiligd tegen internetcriminaliteit. Als je gebruik maakt van pinapparatuur bent je altijd verzekerd van veilige betalingen door de certificering van Currence. Voor € 10 per maand kun je je internetverbinding geschikt laten maken voor pintransacties.

KPN zakelijk internet voor grote bedrijven

kpn zakelijk internetGrote bedrijven hebben behoefte aan een stabiele internetverbinding met hoge snelheid en een uiterst hoog serviceniveau. De verbinding is zelfs dubbel uit te voeren, zodat de kans op uitval nihil wordt. Via het geavanceerde glasvezelnetwerk kun je snelheden bereiken tot wel 1 Gbit/s. Zo kun je zware toepassingen gebruiken, zoals veelvuldige videoconferencing en zware pintransacties. Je maakt gebruik van de Customer Self Service om altijd bij je gegevens te kunnen of wijzigingen door te voeren.

Als grootzakelijke organisatie kun je zeker zijn van een verbinding die niet uitvalt. Het Service Level Agreement is extra uitgebreid, wat betekent dat de verbinding constant wordt gemonitord en dat storingen al op voorhand worden verholpen. En wil je een evenement organiseren? Dan verwachten je bezoekers dat je hen voorziet van betrouwbaar internet. Kies dan voor KPN Event, een service die je evenementslocatie voorziet van een snelle internetverbinding, zowel via WiFi, 4G of beide. En dat komt ten goede aan het succes van je evenement.

Overstappen zonder zorgen

Wilt= je overstappen naar KPN zakelijk, hoef je daar zelf nauwelijks iets voor te doen. Je kiest online een pakket met producten en diensten, dat je bij KPN Zakelijk wilt gaan afnemen en geeft aan dat je gebruik wilt maken van de gratis overstapservice. Vervolgens kies je zelf de datum waarop de overstap moet plaatsvinden. KPN zegt je oude abonnement op en zorgt ervoor dat het nieuwe abonnement hier naadloos op aansluit. Zodra je internetpakket van KPN geleverd is, maakt je een afspraak met de monteur om je zakelijke internet te laten installeren. Op de afgesproken datum komt de monteur langs voor een professionele installatie en wifi-check.

KPN zakelijk kijkt vooruit

De digitale wereld biedt ondernemers oneindig veel mogelijkheden. KPN zakelijk loopt voorop als het gaat om ontwikkelingen, die ondernemers vooruithelpen. ‘Internet of Things’ van KPN maakt apparaten slimmer en helpt je je data te beheren en te interpreteren. Dit komt ten goede aan je bedrijfsprocessen, omdat je op basis van je datagegevens nieuwe ontwikkelingen kunt doorvoeren. Je kunt veel informatie over je klanten uit je data halen en meer inspelen op hun loyaliteit en behoeften. De professionals van KPN kunnen je precies uitleggen wat IoT voor jouw organisatie kan betekenen.

KPN security service

In data schuilt onvoorstelbaar veel bruikbare, maar ook vertrouwelijke informatie. Als organisatie wilt je daar natuurlijk uiterst zorgvuldig mee omgaan om te voorkomen dat het in verkeerde handen komt. KPN security zorgt ervoor dat je bedrijfsgegevens veilig en beschermd zijn. De securityspecialisten van KPN kunnen je helpen de juiste vorm van security monitoring te kiezen, periodiek of zelfs 24/7. Zo kun je op een veilige manier alles uit je data halen wat nodig is om je kennis en inzicht van je bedrijfsprocessen te vergroten en het beleid hierop aan te passen.

Werken in de cloud

KPN Zakelijk kan je als geen ander begeleiden bij de overstap naar werken in de cloud. De experts van KPN zakelijk internet helpen je hier graag mee verder. Ook als je al wel in de cloud werkt, kunnen ze je advies geven om de cloud zo goed mogelijk te benutten. Bij KPN kun je kiezen voor een private, public of hybride cloud-oplossing. Ze verschillen wat betreft technologie en hosting. In gesprek met de KPN ICT expert kun je samen bepalen welke cloudoplossing het meest geschikt is voor jouw organisatie.

Bedrijfsnetwerken

Veel organisaties werken vanwege de vele voordelen vanuit de cloud en hebben te maken met grote datastromen. KPN zakelijk biedt daarom externe, interne en software-defined netwerkoplossingen, zodat medewerkers van je organisatie altijd optimaal samen kunnen werken, zelfs verspreid over meerdere vestigingen. Het netwerk is uiterst betrouwbaar en snel en geeft via het beheersportaal altijd inzicht en controle over al het verkeer dat erbinnen plaatsvindt. Je medewerkers werken binnen een afgeschermde omgeving en kunnen veilig en onbeperkt informatie met elkaar uitwisselen.

Daarom KPN Zakelijk internet

Ben je ZZP’er of sta je aan het roer van een grote organisatie? Bij KPN kun je terecht voor het zakelijke internet waar je onderneming behoefte aan heeft. KPN heeft pakketten op maat, die je geheel naar eigen wens kunt samenstellen. KPN garandeert alle ondernemers snel en betrouwbaar internet en een uitstekende service. Ook is KPN een koploper op het gebied van geavanceerde digitale producten en diensten, die organisaties helpen meer inzicht te krijgen in hun data, zodat ze hun bedrijfsvoering daarop kunnen afstemmen.